-->

torek, 11. september 2012

Posebno darilo...















Pozdravljene obiskovalke/obiskovalci mojega bloga. Danes vam bom predstavila, kar je nastajo kar nekej, nekaj časa...:). Izdelala sem namreč posebno darilo za mojo prijateljico Martino in njeno hčerkico Taro, ki je prijokala na svet 6.9.2012... Sicer pa sem se na ta dogodek pripravljala več mesecev in res sem njima želela podariti nekaj posebnega, kar bo za obe lep spomin... Izdelala sem album, ki je sestavljen iz predala in iz treh škatel. Vsaka škatla ima predal, ki se na zadnji strani potegne ven...in vsak predal vsebuje 4 mini albume, ki so lepo pospravljeni v prostostoječih razstavnih škatlicah, na katere tudi lahko zalepimo slike in jih postavimo nekje na vidno mesto. Vse skupaj je 12 mini albumov...za vsak mesec posebej, tako, da bosta lahko zabeležili in ohranili lepe spomine na prvo skupno leto po mesecih...:). Projekta sem se lotila v tej barvni kombinaciji zato, ker je prijateljici Martini zelo všeč rdeča barva...in ker nisem vedela, če pričakuje dečka ali deklico...:).

Sem že omenila, da je vse narejeno iz lepenke in papirja Graphics 45 - Little darlings...:)... Sicer pa ste že sami ugotovili, saj sem papirčkarica...:)...

Hvala za obisk in komentarje, za katere si vzamete čas, da jih napišete in mi s tem polepšate dan!

Hello dear visitors of my blog. Today I am going to show you, what took me quite a while to finish...:). I made this for my dear friend Martina and her newborn daughter Tara, born on September 6... I wanted to give them both something special, so when I've seen this project from Paper Phenomenon I knew I was going to make it. I've chosen red as my base color because Martina likes red and I didn't know if she was expecting a girl or a boy...:).

Thank you for visiting my blog and leaving a comment!

14 komentarjev:

  1. Vaaaaaaaaaaaaaau!!! To pa je darilo!!! Vsa čast!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooo, darilo je neverjetno. Koliko dela, detajlov ... Res si se nadvse potrudila in naredila nekaj, kar ogreje srce.

    OdgovoriIzbriši
  3. Simona,kar si naredila je nekaj izjemnega. Sem čisto brez besed. Prekrasno darilo. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Z eno besedo: Vauuuuuu! Res čudovito darilo. Osnove (škatle + albumčki) si kupla ali sama nardila? Kakorkoli, se toplo priporočam za info (kje se da dobit narejene ali kaka navodila za izdelavo). Hvala že v naprej. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, škatle in albumčki niso kupljeni, ampak sem jih naredila sama... Sem porabila ogromno lepenke, papirja in lepila...:). Navodila pa lahko kupiš na paperphenomenon.blogspot.com... Lp

      Izbriši
  5. ooo tole pa je bil projekt in pol in uspel ti fantastično!
    Zelo lepo darilo si izdelala, ki bo ostal v večen spomin.
    Zelo, zelo všečno :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Super darilo. Verjamem, da je bilo veliko izrezovanja, lepljenja... včasih se za takšno stvar pač splača potruditi. Ko dodaš še slike, je res neprecenljivo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Bravo in še enkrat bravo! Všeč mi je ideja in izdelava. Vem da je bilo vloženega ogromno truda, a vedi, da si ustvarila izjemno bogato darilo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, čudovito darilo si pripravila, ves trud je gotovo poplačan z veseljem prejemnice. Res ti čestitam za tako lep projekt. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Simona Bravo=) Ja tudi sama sem že pred časom gledala tale tutorial in se odločala ali bi tudi sama naredila... Ampak preprosto ni časa... Morda enkrat ko bova imela svoje otroke=) Ti je pa uspelo super enkratno in še bolje kot Kathy=) Verjamem, da bo bila prijateljica navdušena...

    Lepo bodi in čakam nove podobne projekte=) pappa

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasno! Gledam, občudujem :) .... kako je to darilo čudovito. Tudi izdelano je zelo lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. ujejeje tole je pa bilo darilo, kaj darilo , darilo in pol. Zelo lepo!

    OdgovoriIzbriši
  12. WOW, kakšno darilo, pravzaprav darilo in pol. Tako si pokazala svoji prijateljici in njeni hčerki, da sta res nekaj posebnega v tvojem srcu. Lepšega ne moreš pričakovati od prijateljice.

    OdgovoriIzbriši
  13. WOW, this is absolutely stunning. After seeing yours I want to make one. That is a very lucky friend you have. Thank you for sharing your project.

    OdgovoriIzbriši

01 09 10