-->

petek, 24. avgust 2012

Podari voščilnico za zahvalo...






V moji kolekciji čudovitih in zelo uporabnih Cottage Cutz šablon je tudi Mouse w/ sunflower iz spletne trgovine Mavelu.com. Velikokrat bi se želeli komu zahvaliti, pa ne vemo kako. Zakaj ne bi tega storili z unikatno ročno izdelano voščilnico, ki jo nekomu podarimo iz srca in ima veliko večjo vrednost in določen pomen. Pri izdelavi obeh vočšilnic sem uporabila Cottage Cutz šablono Mouse w/ sunflower

Voščilnice lahko kupite v moji spletni trgovini www.papiart.si. Tukaj boste našli unikatne ročno izdelane voščilnice za vsako priložnost: rojstni dan, poroko, krst, birmo, obhajilo, novoletne, ljubezenske, za obletnico... Obiščite spletno trgovino www.papiart.si in se prepričajte sami...

Lep pozdrav do prihodnjič... 

4 komentarji:

  1. Se strinjam s teboj, da je ročno izdelana voščilnica lepa oblika pozornosti, zahvala za storjeno uslugo, dobro sodelovanje. Čudoviti sta. Lp.

    OdgovoriIzbriši
  2. CC šablone so enkratne, vendar imam problem, kako glavni motiv umestiti na voščilnico :) Vidim, da tebi to ne dela težav :) Krasni sta!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, ročno izdelana čestitka je res zelo lepo darilo, vsaj moja izkušnja je taka. Tudi tokrat si naredila zelo lepi čestitki. Krasne so te šablone, res, izdelki so tako zelo profesionalni in v nulo dodelani. Sama še veliko improviziram, ker teh šablon (še) nimam, se bojim, da ko bom enkrat ugriznila v to jabolko (beri prerazporedila proračun, he,he...) ne bom znala več brez tega:)))
    Tebi gre čudovito, zelo lepe izdelke prodajaš, čestitam ti za spletno prodajalno. Naj tvoji lepi izdelki najdejo pot do pravih in zadovoljnih kupcev, prejemnikov.
    Še vedno pa sem mnenja, da so cene čestitk podcenjene, saj ena pica, ki je po 15 min ni več, stane več... A tako je. Želim ti kreativno in uspešno delo vnaprej! LP:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Spoštovana Tanja, hvala, ti za pohvale, lepe besede in želje... Bi želela samo še pripisat, da se popolnoma strinjam z vsem, kar si zapisala...a žal je tako... Pozdravček...

      Izbriši

01 09 10