-->

nedelja, 18. november 2012

It's all about Christmas and Mavelu Blog Hop

Pred tremi dnevi se je uspešno začel prvi slovenski Blog Hop slovenskih ustvarjalk. Pričela ga je Marina iz Mavelu.com. Blog Hop pa je tokrat zasnovan na napisih v slovenskem jeziku. Tudi sama sem vesela in ponosna, da sem lahko del prvega  slovenskega ustvarjalnega povezanega dogajanja in kreativnega ustvarjanja z vsemi ustarjalkami. Marini sta se v preteklih dneh že pridružili Tina na Kreativnih iskricah in Aleksandra na Aleksandra's Finest Handmade. Danes pa se v Blog Hop priključujem tudi sama. Naj omenim že tukaj, da se nam bo v ponedeljek priključila k ustvarjanju tudi Janja iz Ustvarjalnice Jaal, zato le hrabro pokukajte tudi k njej in poglejte, kakšen Blog Hop izziv bo pripravila Janja.

Sama se vključujem s predstavitvijo Božično novoletnih štampiljk - set 1Marina iz spletne ustvarjalne trgovine  Mavelu.com nam v tem setu 1 ponuja veliko uporabnih napisov prav za prihajajoč praznični čas, ko se radi spomnimo na svoje bližnje, sorodnike, prijatelje, sosede in znance. Žal ne moremo z vsemi preživeti tega čarobnega praznovanja. Zato pa z veseljem napišemo in odpošljemo voščilnice s katerimi jim damo vedeti, da mislimo nanje in da jih imamo radi. Za to priložnost sem izdelala voščilnico, kjer sem uporabila napise Vesel Božič in Vesele praznike. Na voščilnici sem uporabila Tag & Bookplates in smrekico od Bigz dies. Za 3D smrekico je bila uporabljena plastična šablona iz Mavelu.com. Za tagec na 3D smrekici pa sem uporabila Cottage Cutz šablonce Pennants, Scallop in Pennants, Plain.








Sedaj pa vas z veseljem povabim še k sodelovanju... :). Pridružite se mi pri ustvarjanju na temo Božič in novo leto. Ustvarite lahko karkoli na to temo. Prepričana sem, da že vse pridno ustvarjate in se pripravljate na veseli december, če pa še ne, pa vas naj naš Blog Hop izziv spodbudi k temu. Edini pogoj pri mojem izzivu je, da uporabite vsaj eno stvar oz. pripomoček, ki ste ga kupile v spletni trgovini Mavelu.com.. :). Ne bo težko, a ne? Seveda pa temu sledi tudi super nagradica, ki jo podarja Marina iz spletne trgovine Mavelu.com. Izmed vseh prijavljenih ustvarjalk na izziv, bom na koncu izžrebala 3 ustvarjalke. Vsaka pa bo dobila eno izmed spodnjih štampiljk, ki jih podarja Mavelu.com.


Čas za prijavo na izziv se izteče v petek, 30. novembra 2012, ob 23.59!

In kako se prijavite na izziv? Fotografijo izdelka objavite na svojem blogu, z direktno povezavo nazaj na Papiart blog zapisano v vaši objavi. Vaš URL naslov (povezava do objave izdelka, ki ga prijavljate na izziv) kopirajte in vstavite v Inlinkz (modri gumbek) skupaj z vašim imenom... :). 

Hvala, ker sodeluješ na prvem slovenskem Blog Hop izzivu in veliko sreče pri žrebu!

Pokukajte še k MariniTini in Aleksandri
Ne pozabite, v ponedeljek pa se bo Blog Hopu pridružila ustvarjalka 


7 komentarjev:

  1. Krasna voščilnica...dobro ste se to spomnile. Žal mi je samo, da mi čas ne dopušča slediti vseh teh super izzivov. No, upam, da mi kakšen izdelek le uspelo narediti. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. To so pa prave mojstrovine! Tokrat samo sledim Blog Hop izzivu in se čudim :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepa voščilnica. Čudovito zasnežena smrečica in lepo uokvirjen napis. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Simona čudovit kompletek je nastal in sigurna sem, da se v škatlici skriva nekaj lepega=) Tema za izziv pa ne bi mogla biti bolj primerna za ta prednovoletni čas=)
    Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  5. Bogata in lepa. Smrečica je videti kot prava.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit kompletek Simona! Smrečica je zelo lepa, izziv pa res odličen za ta čas. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Simona, zelo zelo lep kompletek si naredila. Smrečica na voščilnici mi je krasna!

    OdgovoriIzbriši

01 09 10