-->

torek, 04. december 2012

Scrapping Cottage DT Member

This is my 100th post on my blog and it's very special...

Hello everyone. I am very excited to share with you guys that I am now a design team member for Scrapping Cottage blog from begining of January till the end of March 2013. It's a dream come true. Being picked to join and design for Scrapping Cottage blog tells me, I am doing something right...:). I am also very happy that Vladka - another great designer from Slovenia is part of this wonderful journey. Congratulation Vladka! On The Scrapping Cottage blog you can see other new wonderful DT members. You can visit Scrapping Cottage blog anytime and read our posts and hopefully be inspired by our work...:) or visit me on my blog and support me there. If you like CottageCutz dies just as much I do, go and visit their store CottageCutz - All - The Scrapping Cottage. They have so many beautiful dies to choose from. Go and see for yourself.


To je moja 100 objava na blogu in je prav posebna...

Pozdravček vsem. Z navdušenjem delim z vami, da sem postala članica ustvarjalnega tima Scrapping Cottage blog od začetka januarja do konca meseca marca 2013. To je res uresničitev sanj. S tem, da sem bila izbrana in sem sedaj del ekipe Scrapping Cottage blog mi pravi, da nekaj pa le delam prav... :). Zelo sem vesela, da je tudi Vladka - še ena enkratna ustvarjalka iz Slovenije del tega 'potovanja'. Iskrene čestitke Vladka! Na blogu The Scrapping Cottage blog lahko spoznate še druge nove ustvarjalke, ki se bodo v tem obdobju priključile ustvarjalnemu Scrapping Cottage timu. Naše objave boste lahko spremljali na Scrapping Cottage blogu in upamo, da boste našli inspiracije v naših delih...:) ali pa me obiščite tukaj na mojem blogu in mi nudite moralno podporo...:). Če so vam všeč CottageCutz šablone enako kot meni, obiščite njihovo trgovino CottageCutz - All - The Scrapping Cottage, kjer imajo zelo zelo veliko izbiro čudovitih šablon. Obiščite jih in se prepričajte sami. Seveda pa jih lahko kupite tudi pri Marini v Mavelu.
Obenem pa se zahvaljujem TamariMojciKeti's ProjectsSaraS in Niji, da ste sodelovale s svojimi kreacijami na prvem slovenskem blog hopu.

Srečne nagrajenke so:
Tamara, SaraS in Nija

Prosim, pošljite mi svoje naslove na moj mail, da boste lahko čimprej dobile nagradico, ki vam jo podarja in vam jo bo tudi poslala Marina iz Mavelu.com.

17 komentarjev:

 1. Čestitke za članstvo v timu!!! Sem zelo vesela zate in za Vladko. Super punci.
  Veliko navdiha in dobrih izvedb idej-teh vama ne manjka. Naj bo ta nov izziv prijeten.

  Pa še med nagrajenkami sem. Joj,hvala, hvala, hvala. Čestitke tudi ostalima dvema nagrajenkama.
  Lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitke tudi tebi Simona. Z veseljem bom spremljala vajino delo za ta dizajnerski tim s čudovitimi šablonami.

  OdgovoriIzbriši
 3. Bravo, bravo Simona!
  Povsem zasluženo, saj so tvoje voščilnice res nekaj posebnega in zelo lepo uporabljaš njihove šablone. Želim ti čudovito ustvarjanje z njimi. Ja, res delaš v pravo smer :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke! Super, sem kar ponosna, da sta izbrani. Z veseljem vaju spremljam in si "pasem očke" na vajinih izdelkih.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitke in le tako naprej! Z veseljem vaju bomo spremljali in držali pesti za vaju ......:):)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala in čestitke še tukaj, Simona tudi tebi. Sem vesela, da bova lahko sodelovali tudi na ta način :) Še malo in zavihamo rokave in ustvarjamo, ustvarjamo ... :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Tako Simona pa še tule.... BRAVOOOOO!!! Tako zelo sem ponosna na vaju obe=) Res sta si zaslužili in verjamem, da bosta navdušile tudi svetovne ustvarjalke, tako kot sta nas=)

  Pozdravček

  OdgovoriIzbriši
 8. Čestitke za izbor v DT! Sigurno si obe zelo zaslužit, saj sta enkratni ustvarjalki. Tudi meni so tele šablonice pri srcu, zato bom sigurno kukala, kaj lepega ustvarjata. lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Čestitke tudi tebi. Ponosna, da sta dve Slovenki v tem teamu.

  OdgovoriIzbriši
 10. Simona, čestitam! Si sploh nisem mislila, da je kaj takega možno, ampak če si dober na svojem področju, si pač dober in te morajo opaziti tudi drugje. Bravo še enkrat in pa obilo ustvarjalnega duha in iskrivih idej.

  Pa hvala za srečno roko... sem vesela k radio. :D

  OdgovoriIzbriši
 11. Punce, iskrena hvala za čestitke in lepe želje... Pa en lep zasnežen popoldan vam želim. Pri nas je začelo že precej snežiti...:)).

  OdgovoriIzbriši
 12. Čestitke obema tudi z moje strani in obilo krativnosti. Se spremljamo :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Congrats, Simona!
  Glad to be on the CC team with you, became your follower too!
  Hugs
  Frances

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hello, Frances.
   I visited your blog and became your follower too :-). I love your work and I am also glad to be on the CC team with you!
   Hugs,
   Simona

   Izbriši
 14. Ja, res so šablonce Cottage super lepe ampak moraš jih znati tudi uporabljati, jih prenesti na papir in jim dati neko vrednost kar pa tebi super uspeva. čestitke in še veliko ustvarjalnih uspehov. :))

  OdgovoriIzbriši

01 09 10